Triangl Swimwear

Kylling m. ris, grøntsager og kokos/karry sauce

Hey guys.

Forleden aften var det blevet min tur til at lave aftensmad. Jeg skulle en ret med kylling, og alle de rester af grøntsager vi havde i køleskabet. Det endte med at det blev en rigtig god ret, hvis jeg selv skulle sige det. Normalt kan min far og søster ikke lide kokos, og de kunne slet ikke smage det, så det er jo kun en god ting 🙂

Men til min ret skal der bruges

3 x store gulerødder

3 x store røde peberfrugter

1 x 1/4 hvidkål

1 x porre

3 x små løg (eller 2 store løg)

1 x 500 gr kylling inderfilet

2 x tsk karry (eller 1 spsk karry)

1 x dåse kokosmælk

5 x dl mælk (brugte minimælk, men det er op til smag og behag)

4 x dl jasminris

Først så skær jeg kødet i små tern, og lagde dem til siden. Så skær jeg alle grøntsagerne ud. Porren og gulerødderne skær jeg i skiver, og de andre ting skær jeg i tern. Når alle grøntsagerne var skåret, så proppede jeg lidt smørrelse på panden, så røg kyllingerne på panden, samtidig sætter jeg risene over. De skal have så de bliver lidt gyldne. Når de nu var blevet gyldne, så tog jeg dem af, og proppede ca. 20 gr smørrelse på panden sammen med min karry. Når karry er blevet fordelt på hele, så skal grøntsagerne på panden. De skal være der indtil de er blevet mørre (her der tale om gulerødderne). Det tager ca. 10 min, så hælder man kyllingen, kokosmælken og mælken ned til de resterende i panden. Det skal så op og koge. Når der er gået ca. 10-15 min, så er retten klar til servering.

Håber i kunne bruge det til noget 🙂

DSC_0016 BannerWhite (1)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Triangl Swimwear