Sweather weather

Frokostboller med broccoli

Hey guys!

Da jeg som sagt er en studerende, får jeg jo SU. Da jeg er blevet 20 år inden jeg er blevet student, får jeg også lidt flere penge end normalt.

Grunden til at jeg nævner dette, er fordi jeg følger en ‘side/blog’ på Facebook, som omhandler mad på SU. Jeg elsker mad, og synes det er fedt, at de giver opskrifer til os, som er på SU. Tjek den ud her.

I dag gav de en omskrift på boller med broccoli, og da jeg elsker broccoli, synes jeg det er et oplagt valg at lave disse boller.

I får lige opskriften her, så i også kan lave dem 🙂

Antal: ca. 7 store boller

Tilbud: Broccoli til 5 kr. i Netto denne uge

Ingredienser:
– 1 broccolihoved
– 1 dl. havregryn
– 2 hele æg
– 2 æggehvider
– 1 dl. groft mel
– 1 dl. mælk
– 1 ½ tsk. salt
– 2 tsk. bagepulver

Fremgangsmåde:

– Skær broccolien i mindre stykker og i i en blender eller foodprocessor, og kør indtil det er helt fint

– Pisk æggehviderne godt luftige og tilsæt broccolien, bagepulver, salt, mælk, havregryn og bland det hele godt

– Tilsæt de to hele æg og pisk blandingen godt

– Tilsæt mel (ca. 1 dl.). Dejen er ret våd ift. en traditionel bolledej

– Tænd ovnen på 180 grader varmluft

– Form bollerne i ønsket størrelse med en ske og put dem på en bageplade beklædt med bagepapir

– Bag bollerne i ca. 20-25 minutter indtil de er godt gyldne

– Køl bollerne af på en rist eller nyd med ønsket pålæg, mens de er lune

– Kan sagtens fryses!

Velbekomme!

1912281_272043616294235_1967649330_n BannerWhite (1)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweather weather