Frokostboller med broccoli
Hey guys!
Da jeg som sagt er en studerende, får jeg jo SU. Da jeg er blevet 20 år inden jeg er blevet student, får jeg også lidt flere penge end normalt.
Grunden til at jeg nævner dette, er fordi jeg følger en ‘side/blog’ på Facebook, som omhandler mad på SU. Jeg elsker mad, og synes det er fedt, at de giver opskrifer til os, som er på SU. Tjek den ud her.
I dag gav de en omskrift på boller med broccoli, og da jeg elsker broccoli, synes jeg det er et oplagt valg at lave disse boller.
I får lige opskriften her, så i også kan lave dem 🙂
Antal: ca. 7 store boller
Tilbud: Broccoli til 5 kr. i Netto denne uge
Ingredienser:
– 1 broccolihoved
– 1 dl. havregryn
– 2 hele æg
– 2 æggehvider
– 1 dl. groft mel
– 1 dl. mælk
– 1 ½ tsk. salt
– 2 tsk. bagepulver
Fremgangsmåde:
– Skær broccolien i mindre stykker og i i en blender eller foodprocessor, og kør indtil det er helt fint
– Pisk æggehviderne godt luftige og tilsæt broccolien, bagepulver, salt, mælk, havregryn og bland det hele godt
– Tilsæt de to hele æg og pisk blandingen godt
– Tilsæt mel (ca. 1 dl.). Dejen er ret våd ift. en traditionel bolledej
– Tænd ovnen på 180 grader varmluft
– Form bollerne i ønsket størrelse med en ske og put dem på en bageplade beklædt med bagepapir
– Bag bollerne i ca. 20-25 minutter indtil de er godt gyldne
– Køl bollerne af på en rist eller nyd med ønsket pålæg, mens de er lune
– Kan sagtens fryses!
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu