Home sweet home

Første skoledag ❤

Heeey guys.
Ja, så blev det min tur til at første skoledag. Jeg startede i 3.G, stadig mærkelig følelse at man en af de store nu. Jeg startede min skoledag med morgensamling, hvor vi 3.G’er sidder på en balkon, og de små pus (2 og 1.G’er) sidder under os. Bagefter havde jeg dansk med min nye lærer. Min anden er gået barsel. Min nye lærer er virkelig fed, og han kan forhåbenligt give/lære mig bedre dansk (skal forstås som, at jeg er ordblind på ord endelser, og om ord skal være i et eller to ord, og så kan jeg ikk skelne mellem for/får, ligger/lægger.) Uanset hvor mange gange har fået at vide, hvordan kan høre forskel også videre, så kan jeg bare ikke finde ud af det… Sååå vi må se, hvor god en lærer han er. Bagefter havde jeg frokostpause, hvor jeg skulle ned i kantinen, og stå i 3.g’s køen, så de små pus måtte stå en super lang kø 😛 Bagefter havde jeg historie. Uanset hvor meget jeg presser mig til at høre efter, så er jeg ved at falde i søvn. Min historie lærer er så kedelig at høre på, og det tror jeg er den eneste fra min klasse, som synes. Men er lige glad vi har vel ytringsfrihed for én ting, ikk 😛 Bagefter fik jeg fri, hvor jeg tog hjem og spillede på min nye playstaion 3, som jeg købte i søndags. Min lillebror og jeg har brugt den rigtig meget 😛 Omkring kl. 17 var jeg til spinning i fitness world, så jeg er godt og grundigt smadret nu. Så vil gå tidligt i seng i dag, da jeg har en laaaang dag foran mig i morgen.

Det første billedet er mit outfit i skolen, og det andet billedet er, sådan som er ser ud lige ud, ren og skær afslapning 😛

Håber i har haft en god dag, selvom det har regnet 😛

20130814-204258.jpg

20130814-204308.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home sweet home