Go' morgen Danmark

Første skoledag <3

Heeey Everybody.

I dag startede jeg i 2.g. Det var en meget mærkelig følelse. Min dag i dag var ikke så slem, som den kunne have være. Jeg havde kun et modul (1 1/2 time). Det var nemlig religion.

Min dag startede med, at ejg stod op kl.7, hvor jeg skulle i bad, have noget at spise, gøre mig i stand og hænge vasketøj over. Jeg brugte næsten 2 timer på det hele. I know, meget langsomt. Men det var første i laaaaaaang tid, at jeg skulle op så tidligt. Jeg skal jo lige vænne mig til det igen 😛

Men jeg skulle med mit tog kl. 9:08, fordi jeg skulle mødes med Mette. Vi mødes næsten altid inden skolen.

Min religionslærer virker rigtig flink, og jeg glæder mig til et skoleår med hende som lærer. Vi havde i dag en “test” med 38 spørgsmål, hvor vi skulle sidde sammen 2 personer, hvor vi skulle svare på spørgsmålene. Da jeg ikke har haft religion i 3 år, kunne jeg kun svare på 5 spørgsmål, hvor Mette svarede på de resterende.

Efter skole gik Mette og jeg ned til Slotsarkaderne i centrum af Hillerød. Jeg skulle købe en gave til en veninde, som Mette og jeg skal til fødselsdag hos på lørdag. Vi glæder os rigtig meget, fordi vi begge skal være fulde (de har vi ikke prøvet sammen :D). Udover gave køb, så var vi inde i NewYorker, hvor vi prøvede nogle kjoler (eller jeg prøvede kun én).

I kan se nogle billeder af mig i kjolen jeg prøvede.

 

Håber at i alle har haft en god dag 😀

Xoxo Josefinefiu

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go' morgen Danmark