Første indlæg <3

KBH <3

Heeey guys.

I dag skulle jeg være sammen med en af mine gode veninde fra gymnasiet. Vi har savnet hinanden, selvom det kun er 3 uger siden, vi har set hinanden. Sidst vi var sammen var i Hillerød, hvor vi var i Deichman, hvor vi prøvede alle mulige sko og stiletter. Min veninde som elsker at læse fan fiction, fortalte mig, at hun havde læst en fan fiction, om en person som havde nogle “fuck me heels” på. Dvs. nogle røde stiletter, som henviser til sex. Vi ville gerne prøve at se på sådan nogle i dag på strøget. Men det mislykkedes. Der var ikke nogle pæne stiletter overhovedet. Så det må blive en anden gang.

Jeg havde også aftalt med mig selv, at jeg skulle have nogle hvide cowboybukser, men det var umuligt at finde nogle. Så jeg fik intet købt i dag. Det skal lige siges, at jeg lider lidt af shopaholic. Jeg kan prøve at lave indlæg med alle de ting jeg har fået købt inde for de sidste 2 måneder. Det lyder meget. Men der er ikke så mange ting, som hvis du spurgte mig for et år siden. Der kunne jeg bruge op til flere tusind pr måned!

Men tilbage til emnet.

Vi mødtes ved 12:30 tiden, fordi min veninde kom for sent ud af døren 😀 Og fik sagt farvel til hinanden ved 18:30. Vi fik gået strøget tykt og tyndt. Vi havde så ondt vores fødder og rygge, fordi vi ikke er vant til motion (OG DET SKAL DER LAVES OM PÅ). Min veninde fik købt en dvd og en sæson af hendes ynglingsserie (Criminal Minds). Vi hygger os altid, når vi er sammen.

Da vi sad og fik en kop chokolade, aftalte vi, at vi skulle lave en “date” med vin og bare hygge os, og så om aften feste eller lave en Bridgit Jones :P. Vi fik også aftalt, at vi skal begynde at tjene penge ind til USA. Det vil vi gøre ved at være tjener for en dag til konfirmationer, bryllupper, runde fødselsdage osv. Så kender du nogen, som mangler nogle tjener, så er det min veninde og jeg i skal have fat på :P.

Da vi gik hvert sit, skrev jeg straks til min veninde, om hun ikke ville med ind til The Voice 12′. Hun sagde heldigvis ja, så jeg glæder mig utroligt meget. Kan ikke vente til d.24 september nu!.

Sharpay stiletter KBH - 13/8-2012

Dette er nogle stilletter jeg prøvede i en butik på strøget. Jeg kalder dem for “Sharpay Evans stilletter”

Chokolade KBH - 13/8-2012

Chokoladen min veninde og jeg fik i Torvehallene. Den smagte virkelig sjovt.

Alt i alt har jeg haft en super god dag i dag. I morgen er det hjem til Fredensborg efter en lang sommerferie ude hos mormor og i Tyrkiet.

Xoxo Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første indlæg <3