K-pop

Stress

Hey venner!
I går oplevede jeg noget ret ubehageligt noget. For at være så troede jeg at jeg skulle dø.
Jeg havde været oppe og løbe mig en tur på 5 km i FW. Da jeg er på vej hjem begynder jeg at få vejrtrækningsproblemer, jeg bliver svimmel samtidig. Jeg bor 5 min væk fra centeret, men det føltes som 30 min inden jeg kom hjem. Da jeg kommer indenfor smider jeg mine ting og ligger på gulvet. Dog føler jeg det kun bliver værre af at ligge ned, så jeg prøver at rejse mig op. Jeg har ingen kræfter i kroppen til at løfte mig op, og jeg bliver endnu mere svimmel, når jeg forsøger. Da jeg endelig har fået lidt kræfter, slæber jeg mig ud på badeværelset. Prøver igen at ligge mig på det kolde gulv, dog bliver min vejrtrækning værre. Oveni at jeg har problemer med vejrtrækningen og svimmelhed skal jeg pludselig kaste op. Dog kan jeg ikke 🙁 Jeg har det så dårligt, at jeg måtte stikke min tandbørste ned i halsen på mig selv for ellers ville jeg miste bevidstheden helt.
Efter jeg har brækket mig begynder min vejrtrækning at blive normal igen. Jeg tror først der gik 1 time før jeg var faldet til ro igen.
Denne oplevelse var virkelig skræmmende, og måske et tegn til at jeg skal til at slappe af inden jeg går ned med stress.
Det skal lige siges, at jeg normalt kan løbe 5 km uden problemer 😉

IMG_3406.PNG

3

  • Ida Klink

    Pas nu på dig selv. Vi er alle sammen mennesker, og vi skal ikke have uoverkommelige forventninger til os selv og andre <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Josefine Fiurendal

      Efter episoden tager jeg det også stille og rolig. Jeg når det jeg når 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Regitze

    Hej 🙂

    Jeg lider af angst og stres, så jeg kender en del til det. Dette lyder meget som et angstanfald (måske panikangst?) og et tegn på stres. Jeg vil klart anbefale at du som skrevet tager det med ro, og lytter meget til dig selv!!

    Knus herfra 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

K-pop