Current Cravings - Moss Copenhagen

It’s autumn, and I’m allowed to sit with a drink of hot chocolate and tea under a warm blanket, because it’s dark and cold outside

PicMonkey Collage

 

Så er det rigtigt blevet efterår! Det kan jeg mærke på min krop, som synes at den skal have det dårligt, nu hvor ferien er ved at være forbi. Jeg havde det rigtig dårligt på arbejdet i fredags, hvor jeg havde lidt feber og var bare rigtig svimmel. Dagen efter skulle jeg også på arbejde, men jeg måtte ringe til min chef, og sige at jeg ikke kunne komme, fordi jeg lå syg med noget lignede influenza… Jeg er nogenlunde ved at være på toppen igen, men jeg føler mig ikke 100 % rask. Jeg render rundt i min dejlige sweater, som jeg købte, da jeg var i London for 2 uger siden. Den er bare dejligt, at have på, når nu det er så koldt og mørkt udenfor. Jeg drikker også hele tiden chai te. 1. fordi det smager godt og 2. fordi det er dejligt for min hals.

Jeg elsker efterår, da jeg synes, at det er så hyggeligt, når bladede falder ned fra træerne, dog synes jeg ikke det er særligt ved efterår, da jeg har tendens til at være rigtig syg her. Da jeg det virkelig koldt om morgen, så om dagen har jeg det varmt, og smider noget af tøjet, så bliver det koldt igen, og jeg fryser og bum bum, så har jeg sagt velkommen til bakterierne i min krop….

Kan i lide sådan, som jeg har lavet billedet? Tænkte at jeg ville prøve noget anderledes 😛

Håber i har haft en god efterårsferie 😀 Det har jeg i hvert fald udover her til sidst 😛

Xoxo Josefinefiu

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Current Cravings - Moss Copenhagen