Berlin, Amsterdam eller London??

Koncertår

Heey guys!

Længe siden! Jeg ville egentligt bare gerne fortælle jer, hvor meget jeg har savnet jer! Jeg har ikke et super godt indlæg på hjertet, men derfor skal i ikke snydes for ét.

Som overskrifen siger, så år 2014 et koncertår for mig. Jeg skal til min én koncert pr måned. Nogle månender skal jeg til to 🙂

For at starte med januar måned, var jeg til Disney Nytårskoncert med min trofaste koncert ven – Mette. Da vi begge er rimelig pjattet med Disney, skulle vi lige ind og se det. Jeg troede, at det var dårligt, fordi det blev holdt i Falconer Salen, og der plejer lyden, at være dårlig, men ikke til denne koncert 🙂

I februar var jeg til endnu en disney koncert, nemlig Disney on Ice. Jeg blev ret så skuffet over handlingen i år. Jeg så det også sidste år, og der var det såå flot, men i år, var det ret kedeligt – altså handlinge, for selve performance af personerne var virkelig flot. Jeg synes især at det sjovt, at bilerne fra filmen “Biler” var med på isen. Kjolerne, som pigerne havde på – WOW!! Der var jeg misundelig. Ved du ikke, hvad Disney On Ice er, så tjek det ud her.

Her i marts skal jeg ind til to koncerter. Den første tager jeg her på mandag, hvor jeg skal ind og se Jason Derülo med min søster. Jeg er ikke fan af ham, men det er min søster, og vi plejer altså at have det sjovt til koncerter, selvom vi ikke er super fan af dem. Den næste i marts er Backstreet Boys med Mette (igen igen). Elsker Backstreetboys sange. Der er bare noget over dem, så ingen andre boybands har i dag. Det kan godt være, at det er en del ældre end mig, og hvad så! Deres sange minder bare om min barndom 😛 Tjek deres mest kendte sang her.

Først i maj smutter jeg til to koncerter igen. Det er en semifinale og en finale til det Europæiske Melodi Grand Prix sammen med Mette. Det var har været to meget dyre billetter, men hallo det er på dansk grund. Det sker ikke lige hvert år. Vi havde vores debut, som fan (som ser det live) sidste år, hvor vi var i Malmö Arena. Og der vandt Emmelie som sagt. Det var ret fedt, når det var første gang vi så det.

Så i juni skal jeg ind og se One Direction med min søskende 🙂 Det glæder jeg mig da til. Især fordi mine to brødre ser meget op til dem! Så de kommer nok til at skrige sammen med alle directioner 😛

Jeg ville gerne se Miley Cyrus, men der ingen, som vil se hende med mig 🙁 Så må nøjes med at høre hendes sange på min iPhone.

Koncerter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Berlin, Amsterdam eller London??