Nye Nike ❤

Berlin, Amsterdam eller London??

Hey guys.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker at rejse. Det er noget af det bedste jeg ved. Elsker at se, hvordan andre mennesker lever i deres land. Jeg har været på udvekslings tur to gange, imens jeg har gået i gymnasiet. Den ene gang var i Metz, Frankring. Altså selve turen var rigtig spændende, da jeg oplevede, hvordan franskmænd levede og hvordan deres kultur er, i forhold til den danske kultur, men personerne, hvor jeg var… Jaaa, der er ikke noget positivt at sige. Hvilket var lidt ærgerligt. Min værtsfamilie var nogle rige mennesker.. Ikke fordi jeg slet ikke kan klare rige mennesker, men de var bare for meget af det gode. Jeg følte mig slet ikke velkommen i deres hjem. Jeg var bange for at røre deres ting, fordi det var sådan nogle dyre ting de havde i deres hjem. Og så var de også mærkelige, når vi spiste morgenmad, men tror bare, at det er sådan franskmænd spiser. De spiste kakao, i stedet for at drikke det. Og når jeg skulle have cornflakes var det i en kop. Virkelig mærkeligt. Jeg tror også bare, at jeg var virkelig uheldig i forhold til mine klassekammerater.

Jeg har også været i Saint-Cugat, Spanien. Det lå ca. 30 min væk fra Barcelona. Jeg glædede mig til denne tur, fordi jeg regnede med, at det ikke kunne være værre end udvekslingsturen til Metz. Men det var det igen. Min værtsfamilie var igen, nogle rige mennesker, som ikke kunne engelsk, og jeg kan ikke spansk – rigtig hyggeligt 😛 Min spanier prøvede, så godt hun kunne at tale engelsk, og det fungerede da noglelunde. Men igen, jeg følte mig ikke velkommen i deres hjem. Den eneste, som jeg egentligt følte mig nogleunde gode venner med, var min spaniers storesøster. Som var lidt bedre til engelsk. Men deres accent drillede meget med deres snakkende.

Så her i september i fjor var jeg i London, England. Dette var ikke en udvekslingstur, men blot en studietur. Jeg elsker London. Jeg var været der 4 gange, hvis man tæller studieturen med. Vi boede på et hotel, som lå to huse væk fra det hotel, som jeg boede på første gang jeg var i London. Det var ret sjovt, synes jeg. Så jeg kunne genkende alt omkring hotellet, selvom der var gået 4 år. London er en by, som jeg helt sikkert vil komme tilbage til. Dog synes jeg, at det er ret ærgerligt, at det skal være så dyrt 🙁 Men tilgengæld har de Primark, som er dejlig billig. Ville ønske at vi havde den butik her i DK. De gange hvor jeg har rejst med familien, har det ikke været en kulturrejse, som det var med klassen. Jeg synes, at det var sjovt, at se ting, som jeg ikke havde set før. Dog så vi også ting, som jeg havde set før. Jeg var også inde og se to teaterstykker. En gyser (The Woman In Black) og en musical (We Will Rock You). Begge var virkelige gode. Jeg regnede ikke med, at gyseren ville tage livet af mig. Hold nu op hvor blev jeg begge, de gange hvor kvinden kom gående mellem tilskuerne, og de lydeffekter – føj, siger jeg bare! Men det var virkelig godt lavet. Overvejer, at jeg vil se stykket igen, når jeg engang kommer til London igen. Musicalen var virkelig sjov, sådan som de havde bygget stykket op. Normalt er jeg ikke vild med Queen, men de gjorde det super godt!

I min folkeskole tid og min efterskole tid rejste jeg til Berlin. Selvom de ture var kulturturer, så vil jeg gerne tilbage til Berlin. Ikke fordi jeg vil se alle de ting igen, for dem har jeg set tre gange nu! Så behøver ikke at se dem igen. Jeg vil bare hellere shoppe i Berlin. Måske snakke lidt tysk, selvom jeg ikke er så god til det mundtlige tyske. Kender rigtig mange, som er på vej eller er i Berlin lige nu, og jeg må sige, at jeg er lidt misundlig. Jeg vil også ud og rejse, dog er mit pas udløbet, så kan ingen steder rejse. Kun til Sverige og resten af DK – Fedt!.

Jeg vil også gerne til Amsterdam, da jeg så gerne vil se Anne Frank huset og jeg vil gerne sejle i kanaler og se deres virkelig flotte men samtidige mærkelig tynde huset. Utroligt, hvor mange ting, som kan være i de huse 😛 Jeg har aldrig været der, men har kun hørt godt om det. Plus de har en Primark! Skal så meget gå amok i den butik. Da min mormor bliver 75 år til efteråret, så overvejer jeg, at give en forlænget weekend til Amsterdam, så vi kan se byen sammen. Min lillesøster skal selvfølgelig også med. Har i et hotel, som i kan anbefale?? Jeg har kigget på nogle, men ved jo ikke om de er gode. Jeg er ret glad for, at flybilletterne til Amsterdam ikke er sååå dyre, i forhold til London.

Et sted jeg også gerne vil til igen i Europa er nok Barcelona. Der var jeg lige en halv dag, hvor det væltede ned med regn. Det var ikke sjovt. Så der vil jeg gerne til, hvor det ikke regner, så man kan opleve tingene i Barcelona 😀

Har i nogle steder, som i kan anbefale??

Det var kan Asien, USA eller Europa??

Eller hvad har været din bedste rejseoplevelse ??

Xoxo Josefinefiu

Collage

1

  • Hello everyone, it’s my first pay a quick visit at this site, and piece of writing is genuinely fruitful
    designed for me, keep up posting these types of
    articles.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye Nike ❤