Stilhed før stormen

KEEP CALM, because in 3 months it’s my birthday!

Hey guys.

Så er der tre måneder tilbage indtil jeg ikke længere er en teenager. Det er ret mærkeligt, at jeg snart bliver 20 år. Ved godt, at 3 måneder er lidt lang tid inden jeg har fødselsdag. Men jeg glæder mig bare til min fødselsdag. Føler ikke, at jeg er ved at blive 20 år, kun 18-19 år.

Samtidig med at jeg tæller ned til min fødselsdag, så glæder jeg mig heller ikke til min fødselsdag, fordi så er der bare ikke lang tid til jeg bliver student.

Sidst jeg holdte en fødselsdagfest var i 1.g, hvor jeg blev 18 år. Hold da op, det var en vild fødselsdag. Der var fri bar! Det var en ret dårlig idé med den frie bar, fordi der var ikke rigtig nogen, som kunne styre det. Alle var virkelig fulde og især mig. Jeg husker ikke 70% af min fødselsdag, fordi jeg var så fuld. Jeg skulle jo drikke de 18 shots, som blev til mange flere 😛 Drikker aldrig mere Jägermeister igen 😛 Fordi jeg havde drukket så meget, så kunne jeg ikke stå på mine ben, og det resulterede i at jeg er faldet og har slået hovedet ned i jorden. Så jeg pådrog mig en hjernerystelse.

Når jeg bliver 20 vil jeg gerne holde en fødselsdagsfest igen. Det skal bare ikke være med fri bar, fordi jeg kan ikke styre det, og det kan mine gæster heller ikke. Så har jeg heller ikke råd til alt det alkohol igen 😛 Så overvejer bare at går ud og spise med nogle af mine veninder igen, som jeg gjorde sidste år til min 19 års fødselsdag 🙂

Ville gerne vise nogle af de “fulde” billeder fra min 18 års fest, men der er ingen 🙁

Håber i får en dejlig dag 😉

Xoxo Josefinefiu

Billedet nedeunder er fra min rigtige 18 års fødselsdag – 30. januar 2012 🙂

330914_248692201873557_505249686_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilhed før stormen