Chai Te Love

DAVID RIO CHAI TE

Heeey guys.

Som jeg skrev om for nogle dage siden, så bestilte jeg nogle chai te hjem, og i går modtog jeg dem. Det er godt nok hurtig levering! Det er et sted, som jeg vil bestille fra igen, når nu jeg har drukket mine chai te op….

Men jeg var ikke den eneste i husstanden, som var glad for, at jeg havde bestilt disse chai te. Nemlig min søster har allerede taget godt i mod det 😛 Men det gør heller ikke noget, fordi så går det ikke til spilde. Jeg har kun fået smag den orange og den blå. Den sidste vil jeg smage på i aften.

Elsker at man sidder på sit værelse med stearinlys tændt, en kop chai te i hånden og et eller andet fedt program enten i tv’et eller på computeren.

Siden hvor jeg købte chai te fra, var en hjemmeside, som jeg fandt via bloggeren Sandra Willer. Men den kan findes lige her. Det er som sagt ikke en billig te, men den er billigere på denne hjemmeside, end når du skal købe det i butikkerne 😀

Men her er billederne, som jeg købte i fredags 😛

DSC_0002_Fotor DSC_0013_Fotor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chai Te Love