Tips til forkølelsessår

Chai Te Love

Hey guys.

Noget jeg elsker højt er chai te. På min skole har vi verdens bedste chai te. Ved ikke, hvilken chai te de bruger. Jeg har smagt såå mange chai te, men de smager ikke som den. Nu har jeg købt noget andet chai te, og så krydser jeg fingrer, for at det er den rigtig chai te denne gang.

Jeg læste på denne blog, om denne chai te kaldet David Rio. Den skulle eftersignede smage rigtig godt. Jeg har tit overvejet at købe den, men jeg har været for nærig til at betale så mange penge for den. Men så fandt jeg da lige en hjemmeside, som sælger den chai te billigt, så der har jeg købt tre chai te for en chai te’s pris.

Nu glæder jeg bare til at få dem hjem, så jeg kan drikke det hver aften, inden jeg går i seng. Det er så hyggeligt med en kanel duft inden man skal i seng 😛 Jeg skal nok give en anmeldelse af produkterne. Krydser alt hvad jeg har, at det er en positiv købt, som jeg lige har lavet mig.

Ifølge bloggeren, så skal man lige proppe lidt kanel på toppen af ens te, og så skulle det bare smage af himlen. Det glæder jeg mig til 😛 Især fordi vi går vinteren i møde 😀

Men her nogle billeder fra “Mit livs kogebog” blog.

david rio chai mit livs kogebog david rio chai mit livs kogebog3 david rio chai mit livs kogebog6

2

  • Jeg er vild med smagen “tiger spice” og synes det er alle pengene værd på en kold efterårsdag, hvor man bare har lyst til at hygge med en varm og sød drik. 🙂 god weekend

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Josefine Fiurendal

      Jeg har også kun hørt godt om ‘tiger spice’ 😀 Så glæder mig til at smage den 😛

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til forkølelsessår