Jobs ☺

Trendsales: Festkjoler!

Heey guys.

Som skrevet i et tidligere indlæg, så får jeg jo hver måned en opgave, hvor jeg skal skrive om nogle på trendsales. I marts måned er det festkjoler! Jeg elsker jo at feste, så jeg er allerede gået i krig med at finde nogle festkjoler på trendsales.

I kan selv kigge på nogle festkjoler her.

festkjoler

Det jeg elsker ved trendsales, det er at man kan finde masser af billige ting. Jeg har bl.a. købt nogle tasker derinde, som var i super fin stand. Jeg har også købt tøj derinde. Hvis man er super heldig, kan man finde noget tøj, som man så i et blad, men ikke var hurtigt nok til at købe i butikken. Jeg kigger på trendsales ca. hver dag på mærker som Malene Birger, Mulberry, Topshop og mange andre. Jeg ved godt, at det er lidt dyre mærker, men man kan sparer op 70 % på at købe tingene derinde.

Jeg fandt en sort blonde festkjole af Malene Birger, dog er den ikke i min str. Den koster 450 kr, og den har oprindeligt kostet 1800 kr, så der sparer man lige 71% 🙂 Dette er godt købt, hvis man kan li’ kjolen 😛 Se den her.

31210120

Jeg fandt også en fest/sommerkjole af By Malene Birger, dog er den hellere ikke i min str. Det er en super flot kjole, som kan bruges til sommers, hvis man skal til en fin fest, såsom bryllup, konfirmation, barnedåb, stor fødselsdag. Den koster oprindeligt 3500 kr, og her vil brugeren have en til at byde, da hun selv har købt den inde på Ts (Trendsales). Se kjolen her.

31251493

Jeg kunne skrive om mange flere herinde, men så ville dette indlæg blive alt for langt 😛

Xoxo Josefinefiu (ps. gå lige ind og tjek dem, ikk)
(Sponsoreret indlæg)
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jobs ☺