New dress ❤

Pure 2in 1

Heey guys

Kender i dette produkt – Pure 2in 1?

Jeg tilmeldte mig et testpanel på Garniers facebook side. Her fik jeg så til sendt dette produkt. Det fungere som et rensegel og makefjerner til ansigt og øjne. Det hele er kun i et produkt! Det er virkelig smart!

Jeg har nu brugt dette produkt i 1 1/2 uges tid, og jeg kan allerede se forskel fra da jeg startede til nu. Mine urenheder og nærmest helt væk.

Den efterlader også ens hud dejlig blød og frisk. Dog har jeg oplevet nogle af dagene, at min hud var helt indtørret og jeg næsten ikke kunne bevæge mit ansigt, fordi det var så tørt. Men man må yde før man kan nyde, ikke ? 🙂

Produktet bliver også beskrevet, som at det virker som make-up fjerner. Dette synes jeg ikke. Jeg har prøvet at fjerne min make-up (mascara og eyeliner), dog vil det ikke af, når jeg bruger dette produkt. Men det fohindre mig ikke i at bruge dette produkt.

Jeg vil give det 5 ud af 5 stjerner, fordi min hud bliver virkelig flot af det. Pyt med at min hud skræller lidt af, jeg bruger bare noget creme til ansigtet.

Så hvis du lider af problemer med urenheder/fedtet hud, så køb dette produkt. Det skulle vist koste 70 kr i matas, men de har ofte tilbud på det til 40-45 kr.

Xoxo Josefinefiu

578995_390657401041873_1750153595_n

 

(sponsoret indlæg)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New dress ❤