Asos + kode

Let’s try something new

Hey guys!

Jeg er sådan en person, som ikke skal lave de samme ting for længe af gange, for ellers bliver det for kedeligt i længden. Jeg elskede mit gymnasium til at starte med, men til sidste blev det for kedeligt i længden, fordi det var det samme igen og igen. Nu hvor jeg har sabbatår arbejder jeg i Kiwi. Jeg prøver at blive fuldtid, men det er svært i nutidens Danmark. Men folk vil nok også sige, at det er det samme man laver sådan et sted, og ja, det er det nok. Men alligevel, så føler jeg at dagene aldrig er ens, selvom man skal sætte ting op på visse dage. Der er altid uventede ting i forhold til skole. Men alligevel sidder jeg nu med en følelse, som fortæller mig, at der skal ske et eller andet. Jeg ved ikke hvad. Der skal bare ske noget nyt. Har i nogle gode forslag til, hvad det kan være?

Jeg kan ikke komme ud og rejse lige pt, da jeg lige har været 2 uger afsted, selvom jeg godt kunne bruge en måned på hotellet i Tyrkiet. Hvis jeg endelig skal ud og rejse, kan det højeste være en weekend.

Kender i ikke følelsen? Den er ikke særlig sjov. Det er ligesom efter min ferie, at altid bare er blevet vendt op og ned på det hele 🙁

larjgeBannerWhite (1)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos + kode