Stand up to Cancer!

The Intimate x Britney Spears

Hey alle!

I torsdags var der fremvisning af Britney Spears nyeste ide, nemlig undertøj! Der var en kæmpe modeshow i Forum, hvor en masse modeller gik catwalk med Britney Spears’s nyeste kollektion. Jeg var virkelig spændt på at se den, og jeg må sige, at jeg blev overrasket over det. Det var jo virkelig flot, men priserne kan jeg stadig ikke have råd til. Eller jo, må så er det kun en del man får 🙁

Til selve showet så fik alle en goodiebag, som jeg troede var meget federe end den var. Vi fik en masse blade, en stks underbuks, tilgode bevis til noget, som jeg aldrig kommer til at bruge alligevel, så det var en virkelig skuffende goodiebag. Men so what! Jeg havde det hyggeligt til mit første modeshow.

Selve hovedpersonen var kun på scenen i maks 5 min, så var hun væk igen, hvilket jeg synes var lidt synd, fordi det var trods alt hende, som var hovedpersonen, men skidt være med det 😛 Kollektionen skal fremstå til at være til alle str, men jeg vil påstå, at det nok kun er til de trænet eller tynde kvinder, som vil være smukke i disse. Måske nattøjet vil en ganske normal krop se godt ud i.

Her mine favoritter fra The Intimate x Britney Spears

Amaryllis – Hipster String HERE

Amaryllis – Seamless push up bra HERE

Amaryllis – Chemise HERE

Buttercup – Seamless push up bra HERE

Buttercup – String HERE

Clemetine – Shorts HERE

Her er lidt billeder fra selve showet, dog er det ikke mine billeder, da jeg sad for langt væk til at tage nogle gode billeder af dem 🙂

IMG_3350.PNG IMG_3348.PNG IMG_3352.PNG IMG_3353.PNG IMG_3351.PNG

BannerWhite (1)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stand up to Cancer!