Træning

Lev livet mens du kan!

Hey guys! I dag har været en rigtig øv dag. Især for min søster. I nat skete en tragisk ulykke på Hillerød st. I har måske hørt og det eller læst om det på diverse sider i dag. Men en af min søster venner døde desværre i nat pga. tog påkørsel. Min søster fik det af vide af en af hendes andre venner. Men hun troede først, at det var en joke. Hvorfor skulle han lige være død? De havde jo været sammen til festen, danset og snakket sammen. Min søster har det også bare forfærdeligt, fordi hun kunne mærke på ham, at han var rigtig fuld, og hun ville følge ham hjem sammen med en af hendes andre venner. Men hun besluttede at han kunne være sammen med nogle af venner, indtil hun kunne finde hjælp til at få ham hjem. Og inden hun så sig om, så var han væk. Så tror hun har skyldsfølelse over, at hun ikke bare fulgte ham hjem. Så venner! Hver nu ikke sur på nogle mennesker, vær positive! Man ved aldrig, hvornår man forsvinder fra denne jord!

Det er sådan min søster og mine øjne har set ud i dag. Jeg ved ikke, hvorfor jeg har grædt, fordi jeg har ikke kendt ham. Men græder så snart min søster græder og ked af det. Plus jeg har jo haft døden meget tæt på mig, så kan nok godt relatere lidt til det. Udover jeg godt vidste, at min mor skulle dø, fremfor familien. Plus når det også er en fra ens skole, så kommer det også tættere på én. Men RIP til den unge fyr fra Frederiksborg Gymnasium. Jeg nævner ikke navnet, da familien skal være i fred i denne svære tid. BannerWhite (1) .

2

  • Ej hvor forfærdeligt! RIP!

    En af mine veninders mødre fortalte engang en historie, som hun har oplevet, fordi vi havde en “fortæl det værste du har oplevet”-dag hjemme hos hende. Og jeg vil aldrig glemme det hendes mor sagde.

    Hendes mor, Natasha, og to veninder var til fest, da de var omkring 20-21 år. Da den ene veninde ville hjem, ville Natasha og den anden veninde følge hende hjem, men veninden blev ved med at sige, at hun selv kunne gå hjem, for det var super tæt på, og hun ville ikke ødelægge deres aften. Natasha og den anden veninde blev overtalt, og festede videre.

    Dagen efter læste de i avisen, at der var fundet en kvinde, som var blevet voldtaget og efterfølgende skåret i små stykker, imellem et vis tidsrum på en vis gade. Og Natasha og hendes veninde vidste med det samme, at det var den anden veninde. Det må være så forfærdeligt, at opdage sådan noget. Men hendes mor kom over det, så det gør din søster helt sikkert også!

    http://trendniq.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Josefine Fiurendal

      Det er super forfærdeligt! Men jeg vil lige sige, at man kommer aldrig over det, man lærer at leve med det. Jeg er aldrig kommet over min mors død, men har lært at leve med det 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning