Søndag aften ❤❤

Vidste du, at…..

537610_551582161539393_1889580412_nDet billedet får mig til at tænke på, om jeg trænger til omsorg og nærhed. Da jeg tit bruger min tid på at høre på folk, om hvordan de har det og sådan. Jeg taler også tit med min søster om, hvordan hun har det. Så måske glemmer jeg faktisk mig selv, ved det ikke helt. Men kan godt mærke, at når min ven kommer over på besøg, så hygger vi, og jeg får det bare 10 gange bedre. Bliver gladere. Så det kan godt være at jeg kan mærke omsorgen og nærheden, når min ven er hjemme hos mig.

Jeg synes ikke selv, at jeg har svært ved at sige, at jeg elsker dig. Okay, måske til en fyr, har jeg svært ved det, men skal jo heller ikke sige det til alle fyre, vel ? 😛 Jeg er ked af det, den kan jeg godt have svært ved. Især på min efterskole, som jeg gik på 10/11, der var jeg tit ked af det, men sagde det aldrig. Folkene på min efterskole opdagede det så på et tidspunkt, men det er en længere historie, som jeg faktisk ikke vil ind på, fordi det er en slem fortid for mig. Var ikke mig selv overhovedet 🙁

Hjælp mig, den har jeg også rigtig svært ved at sige til folk. Det er jo ikke lige frem, fordi jeg går over til min veninde og siger: “Hjælp mig, jeg har det af h til” Nej, jeg har det med, at lukke det ned i min rygsæk, og så bliver den tungere og tungere, og til sidst kan jeg ikke bære mere, og så bliver jeg ked af det, som jeg hellere ikke rigtig kan sige til folk. Men heldigvis så har jeg nogle gode venner og veninder og en god familie, som har lært mig godt kende, så det kan godt mærke, når jeg har brug for hjælp. Selvom jeg ikke vil indrømme det, så har jeg faktisk tit brug for hjælp.

Bl.a. er i øjeblikket er jeg rigtig ked af det og jeg har brug for hjælp. Men siger det ikke direkte, da jeg ikke vil følge mig svag i samfundet. Vil gerne kunne klare mig rigtig godt, og det føler jeg ikke, at jeg kan, når jeg siger, at jeg er ked af det eller har brug for hjælp. De steder jeg føler mig godt tilpas lige pt er på min arbejdsplads, hvor min chef er noget af det flinkeste menneske overhovedet, en af mine veninder arbejder der også, min gode ven arbejder der også, også har min søster lige fået job i dag.

På arbejdet kan jeg godt gå rundt og være ked af det, men jeg glemmer det hurtigt, fordi jeg skal hjælpe kunder, og de skal helst ikke hjælpes af en ked af det person.

Hvordan har i det med at sige: “Jeg elsker dig, jeg er ked af det, hjælp mig?”

Beklager det længere indlæg. Har brug for at komme lidt af med mine følelser lige nu, selvom jeg synes, at jeg kom af med dem i weekenden, så var det åbenbart ikke nok 😛

Xoxo Josefinefiu

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag aften ❤❤